Hayalinizdeki Oyuncu Odası

31.12.2009 13:41 Ersin Kılıç

Her oyun severin mabedi durumunda olan oyun köşesini bir adım daha ileri götürerek daha da büyük birer yer haline getirenler var.
 
Oyuncuların zamanının önemli bir bölümünü geçirdiği oyun köşeleri kimisinde sadece televizyon ve oyun konsolları olarak yer edinirken, kiminde ise oyun dolu raflardan figürlere kadar geniş bir alanı işgal edebiliyor.
 
İmkanı ve fırsatı olan bazı oyun severler ise bu durumu kolleksiyonerlik hale getirip hemen hemen tüm oyun konsollarını ve başarılı figürleri bir araya toplamayı başarıyor. işte şimdi paylaşacağımız resimlerdeki oyuncuda aynen bu örneğe uyuyor. Odasının her köşesinde oyun ile ilgili bir eşya bulunan bu kullanıcının konsol, oyun arşivi bir yana odasının dizaynı bile parmak ısırtacak cinsten dekore edilmiş.
 
Lafı daha fazla uzatmadan bu resimlere geçelim ;
 










 

İlgili İçerik Yorumlar 89 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 20 Dk önce İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 5 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 7 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 7 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler