Hayatta Kalma Korku Oyunu SENSEs: Midnight PC ve Konsollar için Duyuruldu

05.07.2022 22:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı eastasiasoft ve geliştirici SUZAKU Games, 3D hayatta kalma korku oyunu SENSEs: Midnight'ı duyurdu. Oyun, Temmuz ayında Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. Ardından daha sonraki bir tarihte konsollara gelecek. Hangi konsollara çıkış yapacağını açıklanmadı.
 
Oyun açıklaması şu şekilde:
 
SENSEs: Midnight türün klasiklerinden ilham alan, ağır kontrolleri ve nostaljik tarzda sabit kamera açıları bulunan 3 boyutlu bir hayatta kalma korku oyunudur. Çevresel hikâye anlatımı ve arka plan hikâyeleriyle parkın sırlarını keşfet, geri dönmek zorunda kalmamak için kısıtlı envanter yuvalarını dikkatlice yönet, kinci ruhları uyandırabilecek bulmacalarda risk ödül analizi yap, peşindekileri geçici olarak atlatmak için saklanma noktalarını kullan ve unutma, oyununu güvenli bir şekilde kaydedebileceğin sadece tek bir yer var.
 
Acımasız Onryo sürekli izini sürerken üzerindeki tehdidi ve Ikebukuro Walking Park’ın oluşturduğu korkunç atmosferi hisset.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 4 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler