Hayatta Kalma MMO Oyunu H1Z1'den İlk Ekran Görüntüleri

10.04.2014 07:10 Burak Tokak

     Sony Online Entertainment tarafından geliştirilen yeni hayatta kalma tabanlı oyun H1Z1 için oyun ile ilgili ayrıntıların yanında birkaç da ekran görüntüsü yayınlandı.
 
     Ekran görüntülerinin ve görsellerin DayZ ve hali hazırdaki aynı türde ve 'konuda' MMO oyunları andırması nedeniyle oyunculardan olumsuz tepki topladı.
 
     Bunun yanında DayZ'deki oyun hatalarının çok fazla olmasından yakınan oyuncular ise daha profesyonel bir elde bu tür bir oyun fikrinin çok daha eğlenceli bir tecrübeye dönüşebileceğini düşünüyor.
 
     Karakterinizi kendiniz tasarlanamanız ve kendinize göre şekillendirmeniz ise oyunun diğer oyunlardan ayrılan en büyük özelliklerinden birisi.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
H1Z1 Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Daybreak Game Company Dağıtıcısı: Sony Online Entertainment Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 1 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 1 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 8 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 8 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler