Hayatta Kalma Oyunu Shelter 2, 2015 Yılının İlk Çeyreğine Ertelendi

03.10.2014 15:27 Ömür Gencer


     İlk oyununda bir porsuk ailesini vahşi yaşamdan koruyup hayatta tutmaya çalıştığımız Shelter serisinin yeni oyunun bildiğiniz gibi halen geliştirilme aşamasında. Serinin yaratıcısı Might and Delight dün yayınladığı bir açıklamada Shelter 2'nin 2015'in ilk çeyreğine ertelendiğini duyurdu.
 
      Yapımcı ekip ertelemenin sebebi olarak firmanın geliştirdiği diğer projeyi gösteriyor. Bu projenin ne olduğu hakkında henüz hiçbir bilgi paylaşılmasa da yapımcı ekip aşağıdaki görseli paylaştı. Görselden bu projenin ne olduğunu anlamak oldukça güç.
 
     
       Might and Delight, Shelter 2'ye yeni elementler eklediğini ve oyunun tahmin edilenden daha çok zamana ihtiyaç duyduğunu söyledi. Bir vaşağı yöneteceğimiz Shelter 2'de yavrularımızı koruyacak, onların beslenme ve barınma gibi ihtiyaçlarını karşılamaya çalışacağız. Oyunun görsel yönden de oldukça etkileyici olduğunu belirtelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shelter 2 Platformlar: PC Geliştirici: Might and Delight Dağıtıcısı: Might and Delight Tür: Survival Çıkış Tarihi: 9 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler