Hayır Demeyi Öğrenme Oyunu "Say No! More" Duyuruldu

20.11.2019 11:58 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Thunderful Publishing'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Studio Fizbin'in yaptığı hayır demeyi öğrenme oyunu Say No! More, Nintendo Switch, PC ve iOS için duyuruldu. Oyunun 2020 yazında yayınlanması planlanıyor.
 
Gerçekten eğlenceli ve komik duran bu oyunda temel olarak, günümüz toplumunda da çok gördüğümüz insanlara karşı hayır demeyi öğreniyoruz. Oyunun tanıtım yazısını ve duyuru videosunu aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Say No! More, tek tuşlu bir "Hayır" deme oyunudur. Hayır kelimesinin yasaklandığı bir dünyada, kibirli insanlar tarafından yönetilen, insan değerinin mesleki tecrübeyle ölçüldüğü, patronların zorbalık yaptığı bir evrende Hayır demeyi öğreneceksiniz.

Öne Çıkan Özellikler:

- Nasıl "Hayır" deneceğini öğren.

Temel Özellikler:

- "Hayır" gücünü şarj et ve daha büyük Hayır'lara sakla.
- Öğle arasında arkadaş edin!
- Yüksek sesle gülün çünkü bu oyun çok komik.
- Meslektaşlarını onlara gülerek, "hmmm" diyerek ve alkışlayarak sinirlendir.  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Say No! More Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Studio Fizbin Dağıtıcısı: Thunderful Publishing Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler