"Hayranlarımız İle Biz, Anne ve Baba Gibiyiz"

Dostum çocuk demişsin ama bu bildiğimiz Nemesis çıktı.
03.10.2012 11:57 Erkut Köse


   Resident Evil 6 ile birlikte ne çok iyi, ne de çok kötü tepkiler alan, ancak eski oyuncuları bir türlü mutlu edemeyen Capcom'dan ilginç bir açıklama geldi.
 
    Oyunun hayranlarını ve kendilerini her zaman anne ve babaya benzettiğini belirten Hiroyuki Kobayashi, "Anne ve babalar çocuklarının en iyi şekilde büyümesini ister. Biz de Resident Evil'in o şekilde büyümesini istiyoruz" dedi.
 
    Hayranların söylediklerine her zaman kulak verdiklerini de dile getiren Kobayashi, gerçek hayatta da olduğu gibi çocuğun gelişimi hakkında her zaman ortak karar verilemeyebildiğini açıkladı ve ekledi "Biz yeni bir oyun deneyimi yaratmaya çalışıyoruz. Dolayısıyla sürekli olarak hayranlarımızı dinleyebilmemiz mümkün değil."
 
    Açıklamanın başlarında her ne kadar ılımlı bir yaklaşım olsa da son sözü Capcom'un söylediği de gayet açık. Ancak bundan oyuncular memnun olur mu bilinmez. Bakalım çocuğumuzun(!) geleceği nasıl olacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 6 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 8 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler