Hearthstone Masters Tour Online Asya-Pasifik Etabı Tamamlandı

31.07.2020 16:57 Hamit Can Sayılgan

 
     Simone “Leta” Liguori, Hearthstone Masters Tour Online Asya-Pasifik şampiyonu oldu. Avrupalı şampiyonlar serisini devam ettiren Leta, finalde Nozomi “Alutemu” Yashima'yı 3-1'lik skorla geride bıraktı. Bu zaferinin ardından hafta sonunu 32.500 dolar değerindeki şampiyonluk ödülü ve Masters Tour şampiyonluk kupasıyla kapatan Leta, 2020 sonunda Grandmaster unvanına yükselmeye de bir adım daha yaklaştı.  
 
     Leta'nın şampiyonluk macerası, İsviçre sistemiyle oynanan ilk turlarda elde ettiği 8-1'lik skorla ilk 8'e girmesiyle başladı. Leta, Masters Tour Online: Asya Pasifik'in üçüncü gününe Amerikalı Grandmaster David “JustSaiyan” Shan ile ilk 8'in birinci turunda karşılaşarak başladı. JustSaiyan'ı 3-1'lik bir skorla geride bırakan Leta, yarı finalde Avrupalı Grandmaster ve eski takım arkadaşı Raphael “Bunnyhoppor” Peltzer'e karşı 3-2'lik bir galibiyet elde etti. Geride bırakması gereken tek bir Grandmaster kalan Leta, final maçında Asya-Pasifik Grandmaster'ı Alutemu'yla karşı karşıya geldi. Heyecanlı anların yaşandığı finalde Leta ilk maçı kazanırken, ikinci maçta Alutemu'ya mağlup oldu. Ardından son iki maçı çabucak kazanan Leta, Galakrond Stealth Rogue destesiyle Atemu'nun Highland Hunter destesini ustaca alt ederek turnuvayı epey havalı bir şekilde bitirdi.  
 
     Fransızların uzun zamandır ellerinde tuttuğu Masters Tour serisine son veren Leta, ilk İtalyan şampiyonumuz. Geriye yalnızca Masters Tour Online: Montreal ve Master Tour Madrid turnuvalarının kaldığı 2020 yılında bu zafer, Leta'yı Avrupa yükselme sıralamalarının zirvesine epey yaklaştırdı. Leta, önümüzdeki iki etkinlik boyunca 2021 yılının 1. sezonunda Grandmaster olabilmek için zorlu bir mücadele verecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hearthstone: Heroes of Warcraft Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: RTS Çıkış Tarihi: 11 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler