Hearthstone Oyuncularının %0.5'i En Üst Seviyeye Ulaşabilmiş

19.09.2014 12:04 Alkan Adakaner


    Blizzard, Hearthstone: Heroes of Warcraft ile büyük bir başarı yakaladı ve dünya çapında 20 milyondan fazla oyuncuyu kendine bağladı. Tabi bu oyuncuların ancak küçük bir bölümü "Legend" klasmanına giriyor.
 
   Ranked Modu oynayanlara bakılarak yayınlanan verilere göre Hearthstone oyuncularının %75'i en düşük seviyede bulunuyorlar. Bu kişiler 25. ilâ 15. rütbeler arasındalar. 5 ilâ 1. seviyeler arasında bulunan oyuncuların sayısı ise sadece % 2 görünüyor. 

    Diğer taraftan "Legend" olabilen oyuncuların sayısıysa sadece %0.5 imiş. Yani oyunda en üst seviyeye ulaşmak az sayıda oyuncuya nasip olmuş. Aşağıda yayınlanan grafiği bulabilirsiniz. bu grafikte her şey son derece net.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hearthstone: Heroes of Warcraft Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: RTS Çıkış Tarihi: 11 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 3 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 3 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 4 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 5 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler