Heavenly Sword 2'de Nariko Cehennem'de Olabilir

05.10.2010 16:10 Alkan Adakaner


 
    Şu günlerde adı Enslaved ve DMC ile gündeme gelen Ninja Theory, bildiğiniz gibi daha önce Playstation 3'e özel olarak Heavenly Sword adlı aksiyon oyununu geliştirmişti. Ninja Theory'nin patronu Tameem Antoniades de Heavenly Sword'un devamı ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu.
 
     Heavenly Sword 2 piyasaya çıkarsa Nariko'nun tekrar ana karakter olabileceğini söyleyen Antoniades, Nariko'nun büyülü kılıç tarafından cehenneme sıkıştırılmış olacağı fikrine sahip olduğunu söyledi. Ayrıca yetkili Kai'nin gerçek dünyada oynanabilir karakter olabileceğini ve Nariko ile iletişim halinde olup onun ruhunu kurtarmak için mücadele verebileceğini de belirtti.
 
     Bunların yanı sıra Antoniades'in oldukça ilginç bir fikri daha varmış. Nariko'nun cehennemde geçireceği 1 günün, Kai'nin dünyadaki 1 yılına denk geldiği fikrinden yola çıkarlarsa Kai'nin oyunun başında genç bir kızdan oyunun sonunda yaşlı bir kadına dönüşebilme ihtimali varmış.
 
     Şu an Heavenly Sword 2 ile ilgili resmi bir söylem yok, ama Ninja Theory'nin oyunu geliştirmek istediğini biliyoruz.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Heavenly Sword Platformlar: PS3 Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 12 Eylül 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 1 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 1 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 2 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 2 Saat önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler