Heavenly Sword'u Sevenler Hellblade'i de Seveceklerdir

18.08.2014 11:18 Alkan Adakaner


     İngiliz oyun geliştiricisi Ninja Theory'i Heavenly Sword, DMC ve Enslaved: Odyssey to the West gibi oyunlardan tanıyoruz. Şimdi bu geliştirici Hellblade adlı bir aksiyon oyununun  Playstation 4'e öncelikli olarak getiriyor.
 
    Geliştiriciler Hellblade'in Heavenly Sword ile hiç bir bağının olmadığını belirtiyorlar. O nedenle Hellblade'in Heavenly Sword adıyla anılmasını doğru bulmuyorlarmış. Buna karşın eğer Heavenly Sword'u beğendiyseniz Hellblade'i de beğeneceğinizi vurguluyorlar.
 
    Hellblade'in ana karakteri Senua'nın Heavenly Sword'taki Nariko'ya benzetilmesi konusunda da "Senua tamamen yeni bir karakter Heavenly Sword ile bir bağlantısı yok" yorumunu yapıyorlar.
 
    Hellblade'i Heavenly Sword'un ruhani devamı olarak bile tanımlamayan geliştiriciler yeni oyunda oynanabilirlik, hikaye ve bölüm tasarımı konusunda tamamen farklı bir yol izlediklerini belirtiyorlar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hellblade: Senua’s Sacrifice Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Ağustos 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 25 Dk önce Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 1 Saat önce Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 2 Saat önce Warner Bros'tan Mortal Kombat İçerik Üreticisine Tehdit 3 Saat önce Silent Hill 2 Remake'ten Yeni Haberler Geliyor: İşte Yeni Sunum Tarihi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler