Heavy Rain GamesCom Videosu ve Yeni Görüntüler

Oyunun yapımcısı David Cage'in oğluyla yaşadığı benzer bir olay Ethan Marr karakterinin hikayesinin oluşumunda yapımcıya ilham kaynağı olmuş.
18.08.2009 23:29 İhsan Aktı

Quantic Dream'in merakla beklenen Ps3 oyunu Heavy Rain'in GamesCom 2009'da  gösterilen yeni videosu ve yeni ekran görüntüleri yayınlandı.
 
Bunun yanısıra oyundaki oynanabilir karakterden biri daha belli oldu. Yeni açıklanan bu karakter  Ethan Marr adında başarılı bir aktör. Birgün karakterimiz  karısıyla yürürken oğulları yanlarından fırlayarak kalabalığa doğru koşuyor ve yoldan geçen bir arabanın çarpması sonucu hayatını kaybediyor. Bu olaydan kendini suçlu tutan Ethan Marr'ın hikayesi de bu şekilde başlamış oluyor.

2010'un ilk çeyreğinde piyasaya sürülmesi planlanan oyunun yayınlanan yeni ekran görüntüleri için buraya , GamesCom 2009 videosu için de buraya tıklayınız.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Heavy Rain Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Quantic Dream Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 26 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler