Heavy Rain PC Yolunda mı?

28.05.2010 16:58 Levent Polater


 
    Xbox 360'da olduğu gibi, bildiğiniz üzere, PS3'e çıkan özel oyunların PC'ye çıkması biraz olağan dışı bir durum oluyor. Ancak gelin görün ki PS3'e özel ve hep öyle olacağını düşündüğümüz oyunlardan biri olan Heavy Rain'in PC'ye çıkabileceği ipuçlarını aldık.
 
    Bu ipucunu Nvidia'nın yakında çıkaracağı yeni "PhysX İşlemci hızlandırma teknolojisini kullanan" ekran kartlarını destekleyen oyunlar arasında Heavy Rain'in de olduğunu görünce anladık. Acaba buradan Heavy Rain'in PC'ye de çıkacağı anlamını çıkarabilir miyiz? Bundan başka da bir anlam çıkmıyor zaten...  
 
    Quantic Dreams'in yapımcılığını üstlendiği Heavy Rain, yaptığınız seçimler doğrultusunda senaryoyu değiştirebileceğiniz çok farklı bir yapımdı, oyundan çok sanal roman havası alınan oyun geçtiğimiz aylarda Playstation 3'de çıkışını yaparak gönüllerde taht kurmuştu.
 
     Tüm dünyada 1 milyondan fazla satan Heavy Rain, son zamanlarda harika oyunları sadece uzaktan seyretmek zorunda kalan (bkz. Red Dead Redemption) PC oyuncularına -eğer çıkarsa- ilaç gibi gelebilir.  
 
    Aşağıdan Nvidia'nın listesine göz atabilirsiniz.  (Resme tıklayarak büyültebilirsiniz.)
 
 
 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Heavy Rain Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Quantic Dream Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 26 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler