Heavy Rain Satışları 1 Milyonu Çoktan Geçti

14.04.2010 00:10 Levent Polater

   
     Sony'nin Heavy Rain ile yaptığı kumar tutmuşa benziyor çünkü oyunun tüm dünyada 1 milyon adet sınırını çoktan geçtiği açıklandı.
 
    İçinde ne uzaylı, ne gizli ajanlık ne de Boss savaşları barındıran aksine sıradışı yaşayan bir roman oyunu olan Heavy Rain'in pahalı yapım maliyetinin üzerinden başarıyla kalkabildi. 
 
     Çıkmasından tam 7 hafta geçmesine rağmen halen güzel satışlar elde eden Heavy Rain'in böylelikle bu tarz oyunlara öncülük ederek başka firmalarında belki ilerki zamanlarda buna benzer yapımlar üzerinde çalışma cesaretini kendilerinde bulmalarını sağlayacaktır. Bize de tabi ki satın alıp tadını çıkarmak kalacak. 
 
    Oyunun satışlarıyla ilgili konuşan David Cage ise Heavy Rain'in yıl sonuna kadar 1.5 milyon satabileceğini vurgulamıştı.
 
 
   
 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Heavy Rain Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Quantic Dream Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 26 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 16 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 1 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 1 Saat önce EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler