Heavy Rain Tekrar Mega 64'ün Gündeminde!

Özellikle bizim ülkemizde bu tür şeyleri denemenizi tavsiye etmiyoruz
17.03.2011 10:26 Alkan Adakaner


     Oyunların gerçek hayatta ne kadar komik olabileceklerini göstererek büyük bir eğlence sunan Mega 64'ün yeni videosunda yine Heavy Rain ele alınmış. Hatırlarsanız daha önce Heavy Rain'in insanların duygularını nasıl etkilediğini yönünde bir video yayınlanmıştı.
 
     Şimdi de Heavy Rain'in gerçekte nasıl olabileceği ile dalga geçilen bir video yapılmış. Oyundaki oynanış öğelerinin ve sorgulama, araştırma, diyalog kısımlarının gerçekte nasıl komik olabileceği ele alınmış.
 
     Mega 64'ü şimdiye kadar en ünlü oyunlarla alay ederken görmüştük. Bu videoların amacı oyunları küçük düşürmek değil, sadece eğlence. Sanırım Heavy Rain hayranları bile videoyu beğenecektir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Heavy Rain Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Quantic Dream Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 26 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Test Drive Unlimited Solar Crown Çıkış Tarihi Açıklandı: Fiyatı Belli Oldu 3 Saat önce Infinity Nikki'den Yepyeni Oynanış Fragmanı Geldi 4 Saat önce Where Winds Meet İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 5 Saat önce Alien: Rogue Incursion'a ilk Bakış Atıldı: Yeni Ekran Görüntüleri Paylaşıldı 6 Saat önce Yeni ASTRO BOT Oyunu Duyuruldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler