Heavy Rain'den Yeni Görseller

Yağmur 2010 yılında şiddetini arttıracak.
14.12.2009 14:57 Ersin Kılıç

Playstation 3'ün 2010 yılı içerisinde çıkacak olan en iddialı yapımlarından biri olan Heavy Rain için yeni ekran görüntüleri yayınlandı.
 
Dört farklı karakteri yönlendireceğimiz ve seçimlerimize göre hikayenin gidişatının büyük ölçüde değişeceği oyun için yayınlanan yeni ekran görüntüleri, oyunun grafik kalitesini bir kez daha gözler önüne sermeyi başarıyor.
 
Ayrıca yayınlanan ekran görüntülerinde hikaye bakımından bazı ipuçları da bulunuyor. Örneğin oğlunun ölümü sonrasında hikayedeki etkisi artacak olan Ethan Marr karakterini bir psikolog tedavisi sırasında görebiliyoruz. Bu ayrıntının karakterin ruhsal çöküntüsünü belirtmek için mi yoksa bu tedavi sırasında bir olayın cereyan edip etmeyeceğini ise oyunun çıkışı ile birlikte öğrenebileceğiz.

Şubat ayında çıkacağı dedikoduları dolaşan oyun için hala resmi bir çıkış tarihi verilmiş değil.

Yayınlanan yeni ekran görüntülerine buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Heavy Rain Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Quantic Dream Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 26 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler