Heavy Rain'in İlk 10 Dakikası

Heavy Rain, konsolun en beklenen oyunları arasında üst sıralarda yer alıyor.
24.01.2010 16:15 Ersin Kılıç

İlk incelemeleri gelmeye başlayan ve önümüzdeki ay da oyunseverlerin karşısına çıkacak olan Heavy Rain'in ilk 10 dakikası ortaya çıktı.
 
Oyunun oldukça etkileyici title yani başlık ekranında sonra ise ilk 10 dakikada yönlendirdiğimiz karakterlerden biri olan Ethan Mark'ın hayatından kısa bir kesite şahit oluyoruz. Aslında karakterin gnlük yaşantısının bir bölümüne de şahit olduğumuzu söyleyebilirim.
 
Grafikleri dışında sunumu ve serbestliği ile de dikkat çeken oyunun bu ilk dakikaları etkilişim ile de ön plana çıkmayı başarıyor.
 
Oyunun gidişatı ve konusu hakkında herhangi bir keyif bozucu içeriğe sahip olmayan ilk 10 dakikasını buradan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Heavy Rain Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Quantic Dream Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 26 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 1 Saat önce Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 3 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 4 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler