Hediye: L.A. Noire (PS3) Kazanmak İsteyen?

L.A. Noire'de Cole phelps'in hikayesine tanıklık ediyoruz.
30.05.2011 16:30 Ersin Kılıç

 
     Bölüm Sonu Canavarı ekibi olarak ödüllü yarışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Oyunlar, figürler, tişört ve film gibi hediyelerimizden sonra bu seferki hediyemiz ise son dönemin en popüler oyunlarından L.A. Noire oluyor.

      Aral Game'in katkıları ile hazırladığımız bu hediyeli yarışmamızda sorduğumuz iki soruya da doğru cevabı veren ziyaretçilerimiz arasından yapacağımız çekiliş ile iki ziyaretçimize L.A. Noire oyununun PS3 sürümünü hediye edeceğiz.

      Doğru cevapları "L.A. Noire Yarışması" başlığı altında, isim ve soyisim bilgileriniz ile beraber iletisim@bolumsonucanavari.com mail adresine göndermeniz yeterli. Şimdiden herkese bol şans.

      Soru 1: L.A. Noire'in en önemli özelliklerinden biri olan surat animasyonlarında kullanılan teknolojinin ismi nedir?
 
     Soru 2: Oyunun ilk davalarından birisinde, içerisi kanla kaplı ve terkedilmiş bir araç buluyoruz. Bu davanın adı nedir? (olay yeri: P.E. Freight Depot)
 
     İpucu: Her iki sorunun cevabı da oyunun video incelemesinde yer alıyor. 2.soru (oyunu oynamayanlar için) zor, fakat dava ismine video incelemenin ilk dakikalarından ulaşabilirsiniz. Video incelemeyi aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
L.A. Noire Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Team Bondi Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 69 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler