Hellblade: Senua’s Sacrifice 6-8 Saat Sürecek

08.06.2017 09:38 Gazali Çetinkaya

 
   Ninja Theory'nin yeni aksiyon-macera oyunu Hellblade: Senua’s Sacrifice'ın oynanış süresi belli oldu. Geliştirici ekibin twitter üzerinden yaptığı açıklamaya göre de Hellblade: Senua’s Sacrifice 6-8 saat uzunluğunda olacak.
 
   Ninja Theory ayrıca oyunun Arapça, Rusça, Lehçe, Türkçe ve Çince dahil olmak üzere toplamda 20 tane dil desteği sunacağını belirtti. Sadece İngilizce'de seslendirme olacak, diğer tüm diller sadece arayüz ve altyazı desteği sunacak.
 
   Ninja Theory'nin ürün geliştirme müdürü Dominic Matthews "Hellblade, AAA bir oyunun yarısı kadar büyüklüğünde ve bu nedenle yarı fiyatına satılacak. Tüketici için maliyetleri düşük tutmak ve stüdyonun aldığı geliri en üst düzeye çıkarmak için oyun $30 / €30 / £25 fiyat ile dijital olarak satışa sunulacak" dedi.
 
   Oyun PlayStation Store TR'de 88,99 TL, Steam'de 49,00 TL fiyat ile ön siparişte.
 
   Hellblade: Senua’s Sacrifice 8 Ağustos'ta dijital olarak PlayStation 4 ve PC (Steam, GOG) için çıkış yapacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hellblade: Senua’s Sacrifice Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Ağustos 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler