Hellblade: Senua’s Sacrifice için Yeni Görseller Yayınlandı

20.07.2017 12:25 Gazali Çetinkaya

 
 
   Geliştirici Ninja Theory, Hellblade: Senua’s Sacrifice için 33 adet yeni görsel paylaştı. Tüm görsellere galeri üzerinden ulaşabilirsiniz.
 

Hellblade: Senua’s Sacrifice Heavenly Sword Enslaved, Odyssey to the West ve DmC: Devil May Cry'ın yapımcılarından gelen bir savaşçının mitlere ve çılgınlığa olan acımasız yolculuğu. Viking çağında kalbi kırık bir Kelt savaşçı, gördüğü akıldan çıkmayan önseziler ardından ölü sevgilisinin ruhu için savaşmak adına Viking Cehennemine giden bir göreve çıkıyor. Nörologlar ve ruh hastalığı yaşayan kişilerin katkılarıyla oluşturulan oyun, Hellblade: Senua’s Sacrifice, seni Senua'nın zihninin melankolik öfkesinin derinlerine çekecek.
 
   Hellblade: Senua’s Sacrifice yaklaşık olarak 6-9 saat sürecek ve geliştirici ekibin belirttiği üzere Arapça, Rusça, Lehçe, Türkçe ve Çince dahil olmak üzere toplamda 20 tane dil desteği sunulacak. Oyun PlayStation Store TR'de 88,99 TL, Steam'de 49,00 TL fiyat ile ön siparişte.
 
    Hellblade: Senua’s Sacrifice 8 Ağustos'ta dijital olarak PlayStation 4 ve PC (Steam, GOG) için çıkacak.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hellblade: Senua’s Sacrifice Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Ağustos 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 4 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 4 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 5 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 6 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler