Hellblade'in Eleştirilen Dövüş Dinamikleri Değiştiriliyor

10.09.2015 14:55 Tunahan Başol


     Hellblade, farklı temasıyla oyuncuların ilgisini çekmiş olsa da Gamescom'da gösterdikleri dövüş dinamiklerinden sonra ağır eleştiriler almış ve oyuncuların büyük çoğunluğu bu yapıyı beğenmemişti.
 
     Ninja Theory, bu sistemin o sıralar deneme aşamasında olduğunu ancak tam sürümde bulunmaması konusunda karar aldıklarını söylüyor. Bu sistem bir kenara atılmış ve dövüş mekaniklerinin yapımına en baştan başlanmış. Ninja Theory tarafından söylenenlere göre, bu sistemin çıkarılması oyunun geliştirme aşaması için iyi bir haber. Oyun geliştiriciler tarafından "beklendiği gibi" son haline doğru ilerliyor.
 
     Ayrıca Ninja Theory projenin başından beri yaptıkları gibi şeffaf bir politika izlemekte kararlı olduklarını söylüyor. Gördüğümüz ilk dövüş dinamiklerinden sonuncusuna kadar hepsini açıkça göreceğiz.
 
     İşte eleştirilen dövüş dinamiklerinin gösterildiği video:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hellblade: Senua’s Sacrifice Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Ağustos 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 2 Saat önce Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 3 Saat önce Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 5 Saat önce Immortals of Aveum Konsollarda AMD FSR 3 Desteğine Kavuştu 6 Saat önce DLSS Rakibi Auto SR Hangi Oyunlarda Çalışacak? İşte Liste 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler