Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı!

04.05.2024 22:26 Mehmet Tandoğan

 
 
Arrowhead tarafından geliştirilen ve Sony tarafından kullanıcılara sunulan nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için olumsuz gelişmeler yaşamaya devam ediyor. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde oyunun PC sürümüne PlayStation Network bağlantı zorunluluğu getirileceği açıklandı. Şimdi ise bu durum kullanıcılar tarafından öfkeyle karşılandı.
 
Helldivers 2 olumsuz inceleme almaya devam ediyor
 
 
 
Sony tarafından açıklanan detaylara göre Steam'de 30 Mayıs tarihinden itibaren oyunu oynamak için PlayStation Network hesabı oluşturmanız ve hesabınızı bağlamanız gerekiyor. Bu hamle sonrası kullanıcılar oyunun Steam platformuna gitti ve sayfayı olumsuz eleştiri yağmuruna tuttu. Ortaya çıkan bilgilere göre oyun 1 gün içerisinde 100.000'den fazla olumsuz inceleme aldı.
 
Geliştirici ekip tarafından yayınlanan bir gönderiye göre bu durum güvenliği arttırma amacıyla yapılıyor. Bu kadar olumsuz incelemenin ortaya çıkmasından sonra ise ekipler oyunculardan özür diliyor. Bildiğiniz üzere oyun ilk çıkışıyla beraber PlayStation Network hesabını zorunlu kılıyordu. Ancak kısa süre sonra bu zorunluluk ortadan kaldırıldı. Şimdi ise yeni bir durumla daha karşı karşıyayız.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 1 Saat önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 2 Saat önce Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler