Helldivers 2'nin Sunucu Kapasitesi İki Katına Çıkarıldı

27.02.2024 16:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Arrowhead stüdyosu tarafından oyunculara sunulan ve nişancı aksiyon içeriği ile dikkat çeken Helldivers 2, geçtiğimiz süreçte sunucu sorunlarıyla beraber oyunculara zor anlar yaşatmıştı. Suncu problemlerinin akabinde bağlantı sorunları, oyundan atılma ve diğer sorunlarla karşılaşan oyuncular oyunu bir noktada eleştirdi.
 
Helldivers 2'nin sunucu kapasitesi 800 bine çıkarıldı
 
 
 
Geldiğimiz noktada geliştirici ekip yayınladığı yeni bir gönderi ile beraber oyunda herhangi bir sunucu sorununun olmadığını ve sunucularının kapasitesinin 800 bine çıkarıldığını aktardı. Bu da önceki eş zamanlı oyuncu sayısının yaklaşık olarak iki katına denk geliyor.
 
SteamDB tarafından bildirilene göre oyunun PC sürümü geçtiğimiz cumartesi günü 458,709 eş zamanlı oyuncu sayısı ile rekor kırdı. Geliştirici ekip ilerleyen süreçte artık oyunun yeni bir yol haritasının olacağını ve ileriye yönelik içerik planlarını açıklayacaklarını belirtti. İsveç merkezli Arrowhead Studios'un şu anda 100'den fazla çalışanı bulunuyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Helldivers Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Arrowhead Game Studios Dağıtıcısı: PlayStation Mobile Inc. Tür: Action Çıkış Tarihi: Aralık 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler