Hello Neighbor 2 PC ve Konsollar için 6 Aralık'ta Geliyor

09.04.2022 12:35 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici tinyBuild, Hello Neighbor 2'nin PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için 6 Aralık'ta çıkış yapacağını duyurdu. Oyunun ön siparişleri şu anda mevcut. Ön sipariş verenler kapalı betaya katılabilecek.
 
Gizlilik korku oyunu Hello Neighbor 2'de ilk oyundaki olayların ardından kaybolan Mr. Peterson'ın izini sürerken peşinize gizemli bir yaratık takılacak. Her hareketinizi izleyen ve adapte olan; gelişmiş ve kendi kendine öğrenen bir yapay zekaya karşı oynayacaksınız.

İlk oyuna kıyasla çok daha geniş bir dünyada geçecek ikinci oyunda eylemleriniz dünyayı değiştirecek. Sandbox deneyim sayesinde bulmacaları birden fazla yolla yaratıcı şekillerde çözebileceksiniz ve rastgele oyun içi etkinlikler de karşılaşacaksınız.
 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1321680/Hello_Neighbor_2/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hello Neighbor 2 Platformlar: PC Geliştirici: Eerie Guest, tinyBuild Dağıtıcısı: tinyBuild Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 2 Dk önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 1 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 7 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 7 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler