Hellpoint Switch Versiyonu Ertelendi

23.07.2020 02:05 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı tinyBuild ve geliştirici Cradle Games, aksiyon rol yapma oyunu Hellpoint'in Switch versiyonunu 30 Temmuz'dan 2020'de daha sonraki bir tarihe erteledi.
 
Cradle Games tarafından belirtilene göre "Hedefimiz, mümkün olabildiğince yüksek kalitede bir Switch portu sunmak ve bunun için daha fazla zaman gerekecek. Bizim ve oyuncularımızın memnun kalmayabileceği bir oyunu çıkarma riskini almak istemiyoruz. Özellikle bizim gibi küçük bir ekip için ve içinde bulunduğumuz koşullar altında Hellpoint'in boyutunu ve karmaşıklığını Switch'e uyarlamak zor olabiliyor." 
 
PlayStation 4, Xbox One ve PC versiyonlarının çıkış tarihinde bir değişiklik yok. 30 Temmuz'da bu platformlardaki oyuncularla buluşacak.

Hellpoint karanlık bilim kurgu korku atmosferine bulanmış aksiyon dolu bir rol yapma oyunu. Sahipsiz uzay istasyonu Irid Novo'yu keşfedin, sırlarını ve şaşırtıcı tarihini ortaya çıkarın, içler acısı yaratıklar ve kozmik tanrılarla savaşın. Tek başınıza veya arkadaşınızla yerel veya çevrimiçi co-op olarak oynayabileceksiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hellpoint Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Cradle Games Dağıtıcısı: tinyBuild Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler