Her Bir Wii U için Ortalama 1.2 Oyun Satıldı

ZombiU gibi oyunlar Wii U'nun çok satanları arasında
08.12.2012 09:45 Alkan Adakaner


     Nintendo Wii U gerçekten de oldukça geniş bir oyun yelpazesi ile piyasaya çıktı. Bu oyunlar arasında konsola özel olarak hazırlanan yapımlar da bulunuyordu. Buna rağmen konsolun oyunlarına olan ilgi çok yüksek değil.
 
     NPD verilerine göre her bir Wii U için ortalama 1.2 oyun satıldı. Bu ortalama Wii'de konsol başına 2 civarındaydı. Aslında Nintendo'nun DS ve 3DS gibi (Wii bir devrim olarak tanıtıldığından ilgi çok yüksekti) konsollarda da yarışa yavaş başlasa da sonradan hız kazanan bir firma olduğunu kanıtlamıştı. Wii U'da da benzer bir durumla karşılaşabiliriz.
 
     Tabi konsolun 299 dolar ve 349 dolar gibi fiyatlara satılması da oyuncuların ikinci bir oyun alırken düşünmelerine sağlayabiliyor. Örneğin Wii 249 dolara piyasaya çıkmıştı ve herkes "devrimsel" olarak nitelendirilen konsolu denemek için can atıyordu. Bakalım Wii U nasıl bir ivme izleyecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 2. Hafta Başlıyor! 25 Haziran VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 5. Hafta Tamamlandı! 25 Haziran Amazon Prime Gaming Temmuz Ayında 15 Ücretsiz Oyun Dağıtıyor 25 Haziran Steam 2024 Yaz İndirimleri Başlıyor: Yüzlerce Oyun İndirime Giriyor 25 Haziran Avowed'ın Oyun Süresi The Outer Worlds'e Yakın Olacak 25 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler