Her Gün 4 Milyon Kişi League of Legends Oynuyor

Warcraft III'ün Defense of the Ancients modundan nereye...
18.11.2011 15:41 Gökhan Yılmaz

 
     Riot Games'in League of Legends için açıkladığı istatistiklere göre her gün dört milyon kişi oyunu oynuyor. Bu sayı Temmuz 2011'e göre %280 artış göstermiş ve böylece League of Legends'i Avrupa ve Amerika'da en çok oynanan beş PC oyunundan biri haline getirmiş.
 
      DotA klonu olarak hayata başlayan oyun şu an aylık 11.5 milyon aktif üyeye sahip. Kayıtlı oyuncu sayısı ise 30 milyonu geçmiş durumda. Oyunun çıkışından beri bir milyardan fazla oyuncu League of Legends'ın tadına en az bir kez bakmış.
 
     Bu rakamlar oldukça etkileyici, ve dahası da var. League of Legends turnuvaları ikinci sezonuna başlamak üzere ve toplamda 5 milyon $'lık ödül dağıtılacak, ki bu miktar eSports camiasında şimdiye kadar verilecek en yüksek miktar.
 
     Açıklanan diğer istatistiklere aşağıdaki resimden ulaşabilirsiniz. 2009'da ücretsiz olarak hayata başlayan oyun şu an rekorları kovalıyor ve etkilenmemek elde değil.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Toys for Bob Ekibi Yeni Oyunu İçin Xbox İle Anlaştı 14 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyununu Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 1 Saat önce Sony'den Türk Mitolojisi'ni Konu Alan Oyun (Video) 1 Saat önce 2si1: Call of Duty Black Ops 6, Cyberpunk 2077 Geliştirmesi ve Dahası (Video) 2 Saat önce Kart Temalı Strateji Oyunu Call of Myth Yakında Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler