Her Yıl Birden Fazla Assassin's Creed Mümkün

19.12.2013 10:36 Alkan Adakaner


     Ubisoft'un 1 yıl içinde birden fazla Assassin's Creed oyunu çıkardığına daha önce de şahit olduk. Firmanın her yıl bir Assassin's Creed oyunuyla karşımıza çıkması eleştirilirken Ubisoft yetkililerinden ilginç bir açıklama geldi.
 
    Assassin's Creed Liberation'ın geliştiricisi Ubisoft Sofia'dan yapımcı Momchil Valentinov Gindyanov'un açıklaması şu şekilde:
 
    "Kesinlikle her yıl birden fazla Assassin's Creed oyunu mümkün. Örneğin AC Liberation ve AC IV'ün yarışma halinde olduğuna inanmıyorum. Her ikisi de farklı deneyimler sunuyor ve eminim ki serinin hayranları her iki oyundan da zevk almışlardır."
 
     Ubisoft, 2014 yılında da yeni bir Assassin's Creed oyunuyla karşımıza çıkacak. Bunun yanında ikinci bir AC oyunu sürpriz olmamalı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed IV: Black Flag Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler