Her Yıl Yeni Call of Duty Oyununun Çıkmaması Gerektiği Bildiriliyor

23.01.2022 13:27 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft, bu hafta Activision Blizzard'ı 68,7 milyar dolarlık bir anlaşmayla satın alacağını duyurarak oyun tarihinin en büyük satın alımını gerçekleştirdi. Bu kapsamda Call of Duty gibi birçok büyük oyun serisi Microsoft'un bünyesine geçecek. 
 
Microsoft Gaming CEO'su Phil Spencer, Activision Blizzard'ın sahip olduğu IP'ler üzerinde çalışmaktan heyecan duyduğunu belirtti. Activision CEO'su Bobby Kotick ise Microsoft altında çalışacağı ve yeni fırsatlara sunulacağı için heyecanlı olduğunu bildirdi. Ek olarak yeni bir Guitar Hero ve Skylander oyunu yapmak istediğini söyledi.
 
Tüm bu gelişmelerinin ardından Bloomberg'den Jason Schreier, üst düzey çalışanların Call of Duty serisini yıllık programdan uzaklaştırmak istediklerini bildirdi. Bu tartışmalar sonucunda karara varılırsa, artık her yıl yeni Call of Duty oyunu piyasaya sürülmeyecek.
 
Schreier ek olarak şunları söyledi: "Birçok Call of Duty geliştiricisi, oyunun yıllık programdan ayrılma konusu üzerinde tartışıyor. Bu durum hem ekipleri memnun edecek hem de franchise'ın güçlenmesini sağlayacak. Bir değişiklik olursa bu program 2023'te devreye girecek."
 
Twitter gönderisi
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Vanguard Platformlar: PC Geliştirici: Activision Dağıtıcısı: Activision Tür: Nişancı Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 1 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 1 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 2 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 3 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler