Heroes of Might & Magic VI Ertelendi

Daha önce çıkış tarihi olarak Haziran ayını işaret eden Ubisoft, geçtiğimiz Nisan ayında oyunu erteleyerek 8 Eylül'de çıkacağını açıklamıştı.
08.08.2011 18:55 Gökhan Yılmaz

 
     Günün bir diğer ertelenme haberi de Ubisoft ve Black Hole Games'ten geldi. Fantezi tabanlı ünlü sıra tabanlı RPG serisinin son oyunu olan Heroes of Might & Magic VI, bir aydan uzun bir süre ertelenerek çıkış tarihini Eylül ayından 13 Ekim'e kaydırdı.
 
     Oyun için yapılan beta testlerinden sonra çeşitli denge ayarlamaları ve hataların giderilmesi için bir süre daha geliştirilmeye devam edilecek. Oyunun olabilecek en kaliteli haliyle piyasaya sürülmesi isteniyor.
 
     Might & Magic VI için planlanan bir sonraki beta testi 16 Ağustos'ta başlayacak. Oyunu ön sipariş ile satın alan oyuncuların betaya ücretsiz katılım hakkı bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Might & Magic Heroes VI Platformlar: PC Geliştirici: Black Hole Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: 13 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler