Hideaki Itsuno TGS 2017'de Duyuru Yapmadığı için Özür Diliyor

29.09.2017 10:02 Gazali Çetinkaya

 
   Devil May Cry serisinin ve Dragon’s Dogma'nın yönetmeni Hideaki Itsuno'nun yeni oyunu gizemini korumaya devam ediyor.
 
   Geçtiğimiz hafta önemli video oyun etkinliklerinden Tokyo Game Show 2017 gerçekleşti ve Hideaki Itsuno etkinlikte duyuru yapmadığı için oyunculardan özür diledi.
 
   Hideaki Itsuno,

   "TGS2017'de hiçbir şey duyurmadığım için özür dilerim. Projem düzgün bir şekilde ilerliyor lütfen bekleyin."
 
   Hideaki Itsuno, 2017'nin ocak ayında bu yıl yeni bir oyun duyuracağını açıklamıştı ve yaklaşık altı ay sonra "Projem düzgün bir şekilde ilerliyor. Duyurumu bekleyin." demişti. Bunların dışında başka bir açıklama yapılmadı ve proje hakkında da detay bulunmuyor.
 
   Hideaki Itsuno Devil May Cry 2, Devil May Cry 3, Devil May Cry 4, Dragon’s Dogma ve Dragon’s Dogma: Dark Arisen oyunlarını yönetti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Devil May Cry 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Temmuz 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler