Hideo Baba Square Enix'ten Ayrıldı

05.04.2019 20:11 Gazali Çetinkaya

 
Bandai Namco'da geliştirdiği Tales of serisi ile bilinen Hideo Baba, Aralık 2018'in sonunda Studio Istolia'dan ve Mart 2019'un sonunda Square Enix'ten ayrıldığını duyurdu.
 
Hideo Baba Ekim 2016'da Square Enix'e katılmış ve Şubat 2017'de yeni kurulan Studio Istolia'nın başına getirilmişti. Studio Istolia tarafından geliştirilen RPG projesi “Project Prelude Rune” Eylül 2018'de PlayStation 4 için doğrulandı.
 
"Studio Istolia'nın yönetim politikalarındaki değişime gidilmesinden dolayı, Aralık 2018 sonu itibariyle şirketin başkanlığı görevinden istifa ettim ve Mart 2019 sonu itibarıyla da Square Enix'ten istifa ettim. Bana çeşitli deneyimler yaşama imkanı sunduğu için Square Enix Grubuna tekrardan teşekkür ederim. Sahne arkasındaki herkesi desteklemeye devam edeceğim ve Square Enix Group'un daha da büyümesini içtenlikle umuyorum."
Hideo Baba gelecek planları hakkında herhangi bir bilgi paylaşmadı. 

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler