Hideo Kojima Bu Sene Radikal Bir Proje Üzerinde Çalışmaya Başlayacağını Duyurdu

03.01.2022 11:55 Mehmet Tandoğan

 
 
Oyun tasarımcısı, yönetmeni, yapımcısı ve yazarı Hideo Kojima yeni Tweet'inde, bu sene yeni bir proje üzerinde çalışacağını duyurdu. Yeni projesini de radikal/köklü olarak tanımladı.
 
Son oyunu Death Stranding ile oyun türüne farklı bir soluk getirmeye amaçlayan Kojima, yeni geliştireceği oyunun da oyuncu topluluğunu şaşırtacağı bildiriliyor. Köklü değişikliklere sahip olacak bu yapım oyuncuları şimdiden heyecanlandırıyor.
 
Kojima Productions'ın hangi yapım üzerinde çalıştığı konusunda birçok sızıntı ve söylenti bulunuyor. Sızıntılar arasında, Kojima'nın Microsoft ile Xbox'a özel bir bulut tabanlı oyun üzerinde çalışacağı yer alıyor.
 
 
 
Öte yandan Kojima'nın kendi stüdyosu Kojima Productions, Kasım 2021'de Los Angeles, California'da yeni bir iş bölümü başlattığını duyurdu. Film, televizyon ve diğer eğlence bölümleri de dahil olmak üzere video oyunlarının ötesindeki fırsatları keşfedecek.

İlgili İçerik Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 4 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler