Hideo Kojima, Death Stranding'in Japonca Seslendirmesinin Bittiğini Duyurdu

08.08.2019 19:12 Nursema Emre

 
Kojima, Death Stranding için sürekli olarak sosyal medya üzerinden paylaşım yapmaya devam ediyor. Bunun yanı sıra dün açık dünya macera olacak oyunun PlayStation 4'e özel bir oyun olmayabileceği de oyuncularla paylaşıldı.
 
Öncesinde PlayStation.com adresinde PlayStation 4 özel oyunları arasında yer alan oyun, bir süre önce bu listeden çıkartıldı. Hatta oyunun kapak görselinde bulunan 'Only on PlayStation 4' yazısı da kaldırıldı. Bu durum oyunun PlayStation 4 için değilde PlayStation 5 için de çıkabilme olasılığını oyunculara düşündürttü. 
 
Şimdi ise Kojima Twitter aracılığıyla Death Stranding'in Japonca seslendirilmesi aşamasının bittiğini duyurdu. İşte ilgili tweet: 
 
 
"Japonca seslendirme aşamasının bitişini Death Stranding seslendirme aktörleriyle birlikte kutladık. Sıkı çalışmanız için hepinize teşekkür ediyorum."

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler