Hideo Kojima: Spider-Man Japon Süper Kahramanlara Çok Benziyor

06.07.2019 14:02 Nursema Emre

 
Bütün Amerikan süper kahramanlarını düşünürsek Spider-Man'in Japon süper kahramanlarına benzediğini söyleyebiliriz. Peki bunun sebebi nedir?
 
Hideo Kojima kendisiyle yapılan son röportajda bunun sebebini açıklamış. İşte Kojima'nın açıklamaları:

"Sizce de Spider-Man aslında sıradan biriyken başına bir kaza gelmesinden ötürü bir anda maskeli bir süper kahramana dönüşen Kamen Rider ile benzerlikler göstermiyor mu?"
 
Kamen Rider da şeytani bir terör örgütü tarafından kaçırılmış ve daha sonra bir anda mutanta dönüşerek süper kahraman halini almıştı.
 
Bununla birlikte Kojima Spider-Man'in yalnızca Kamen Rider'a hikaye yönünden değil fiziksel olarak da oldukça benzer olduğunu düşünüyor. Ayrıca Kamen Rider'ın maskesi de Spider-Man'ininkiyle büyük bir benzerlik gösteriyor. 
 
Bu yüzden tüm Amerikan süper kahraman camiasında Japon süper kahramanlara en çok benzeyen karakter Spider-Man diyebiliriz belki de. Peki sizce hangi Amerikan süper kahraman Japon olsa çok da sırıtmazdı? 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Spider-Man Platformlar: PS4 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler