Hideo Kojima Yeni Oyununun Sinyalini Veriyor

29.06.2020 15:40 Gazali Çetinkaya

Metal Gear Solid ve Death Stranding'in yaratıcısı Hideo Kojima yeni projesinin konsepti üzerinde çalışıyor.

Hideo Kojima twitter üzerinden yaptığı paylaşımlarda sanat yönetmeni Yoji Shinkawa ile birlikte yeni projesinin konseptini nasıl tasarladığını anlattı ve Death Stranding'in devam oyunu olabileceği yönünde tahminler var.
 
Paylaştığı fotoğrafların birinde bir araç çizimi öne çıkıyor ve yakınlaştırıldığında üzerinde BRIDGES logosunun olduğu görünüyor. BRIDGES, Death Stranding'de ana karakter Sam'in çalıştığı şirketin adıydı.
 
Hideo Kojima daha önce yaptığı açıklamalarda da devam oyununa sıcak baktığını belirtmişti.
 
Yine de kesin bir şey söylemek için çok erken. Hideo Kojima bir ay önce yaptığı başka bir açıklamada da yakın zamanda büyük bir projesinin dağıldığını söylemişti.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Çok Oyunculu Baladins, PC için 15 Mayıs'ta Çıkıyor -18 Sn önce Aksiyon Oyunu Dunjungle, PC için Duyuruldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord Remake, 23 Mayıs'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 1 Saat önce Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 13 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler