Hideo Kojima da MGS Ground Zeroes'u Savundu

06.02.2014 09:49 Alkan Adakaner


     Metal Gear Solid V: Ground Zeroes'un ana görevlerinin 2 saatte bitirilmesi ve yan görevlerle birlikte oyunun 4 saat içinde tamamlanması oyuncuların büyük tepkisini çekmişti. Kojima Productions Jordan Amaro'dan sonra Hideo Kojima da eleştirilere yanıt verdi.

    MGSV: Ground Zeroes ana görevlerin yanında 5 yan görev içerir. Bütün görevler oyuncuların diğer oyuncuların en iyi zamanlarına karşı yarışabileceği "Trial Records" bir element içerir. Bu oyun serinin diğer oyunları gibi düz yapıda değil.

    Ground Zeroes oyuncuların sıkılmadan tekrar tekrar oynayabilmesi için özgür bir oynanış tarzına ve yapısına sahiptir. Oyuncuların düz yapıdaki oyunların "bitirme süresi" mantığından çok Ground Zeroes'un "oynanış süresi"nden memnun kalacağını düşünüyorum.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid: Ground Zeroes Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 18 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 3 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 4 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 4 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 5 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler