Hideo Kojima'nın Overdose Adlı Korku Oyunu Geliştirdiği Bildirildi

08.06.2022 11:54 Mehmet Tandoğan

 
 
Oyun sektörünün tanınan isimlerinden biri olan Tom Henderson, Try Hard Guides'daki bir gönderide, Metal Gear Solid ve Death Stranding yaratıcısı Hideo Kojima'nın Overdose adlı yeni bir korku oyunu geliştirdiğini belirtti. Henderson'ın bunun yanı sıra oyuna ait çeşitli görüntülere de ulaştığını söyledi.
 
Henderson, gördüğü görüntülerde Death Stranding'de Mama'yı oynayan aktris Margaret Qualley'in yer aldığını belirtti. Görüntüler içerisinde bir el fenerine sahip karakterin (Üçüncü şahıs kamera açısına sahip) koridordaki yürüyüşü bulunuyor. 
 
Henderson, bu görüntüleri ve gönderiyi paylaştıktan sonra Kojima Productions, içeriklerin kaldırılmasını talep etti. Henderson, bu talebi reddettiğini belirtti.
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Amazon Prime Gaming Haziran Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 29 Mayıs Cyberpunk 2077'nin Geliştirilmesi Resmen Tamamlandı! 29 Mayıs CD Projekt Büyük Oyunları Daha Sık Yayınlamak İstediğini Bildirdi 29 Mayıs ADATA ve XPG, En Yeni Teknolojilerini Computex 2024'te Kullanıcılarla Buluşturacak 29 Mayıs God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 29 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler