Hikaye Macera Oyunu OPUS: Prism Peak Duyuruldu

06.01.2023 09:54 Mehmet Tandoğan

 
 
Bağımsız oyun geliştirme stüdyosu olan ve 2013 yılının ortalarında kurulan SIGONO ekibi What Remains of Edith Finch oyununun ve Makoto Shinkai filminin karışımı olarak belirtilen hikaye odaklı macera oyunu OPUS: Prism Peak'i duyurdu. 
 
OPUS: Echo of Starsong oyununa benzer şekilde karşımıza çıkacak bu yapım İngilizce, Japonca, Geleneksel Çince ve Basitleştirilmiş Çince dil seçenekleriyle Steam üzerinden PC ve Mac için çıkış yapacak. Çıkış tarihi henüz açıklanmadı.
 
Seçimler oyuna etki edecek
 
 
 
Hikaye odaklı macera oyunu OPUS: Prism Peak, yapacağınız seçimlere önem verecek. Bu kapsamda verdiğiniz seçimler sonucunda farklı sonlara doğru yol alacaksınız. Oyun içerisinde biz oyuncular ruhlar aleminde kaybolmuş bir fotoğrafçı olarak oynayacağız ve eve dönüş yolunu bulmak için kameramızla bu alemin gizemlerini ortaya çıkarmaya çalışacağız. 
 
Oyunun şu anda Steam sayfası mevcut. Steam sayfasına aşağıdan ulaşabilirsiniz. 
 
- Steam sayfası
 
Duyuru fragmanı
 
Oyunun duyuru fragmanında anime tarzı görseller, fotoğraf makinesiyle çekim anı, yaz havası ve daha fazlası bizlere sunuluyor. 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler