Hikaye Odaklı Black Book PS4, Xbox One, PC ve Switch İçin Duyuruldu

18.01.2020 18:02 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını HypeTrain Digital'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Morteshka'nın yaptığı RPG macera oyunu Black Book duyuruldu. Duyuruya göre Black Book 2020 yılı içerisinde PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için yayınlanacak.
 
Oyunun tanıtım yazısını ve duyuru fragmanını aşağıda bulabilirsiniz. 
 
Oyunun Tanıtım Yazısı: 
 
Kart tabanlı oyunların ve macera oyunlarının harmanlanmış hali olan Black Book, karanlık güçlere hizmet etmek için hayatını veren genç bir büyücünün hikayesidir. Rus halk masallarının soğuk ama çekici dünyasına dalın ve karanlıkta saklanan sırları ortaya çıkarın.
 
Vasilisa adında genç bir kız, bir cadı olmaya mahkum. Ancak kaderini umursamayıp sevgilisiyle evlenmeye karar verir. Sevgilisinin gizemli bir şekilde ölmesinden sonra bu rüyası son bulur.
 
Kaybolan aşkı için acı çeken Vasilisa, şeytani bir eser olan Black Book'u arar ve yedi mührün tamamını açığa çıkaracak herhangi bir dileği yerine getirecek kadar güçlü olduğunu söyler. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Black Book Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Morteshka Dağıtıcısı: HypeTrain Digital Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 1 Saat önce Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 2 Saat önce Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 8 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler