Hikaye Odaklı The Last Sky, Steam'de Erken Erişime Açıldı

04.03.2020 17:58 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Little Guy Games'in yaptığı hikaye odaklı, zihinsel sağlık konusu üzerinde duran bulmaca oyunu The Last Sky, geçtiğimiz günlerde Steam'de erken erişime açıldı.
 
"Gökyüzünde vuruldun, birçok tehlikeli görevi atlattın ve bunu sadece savaş rüzgarlarının, beyninde yarattığı depremi hissetmek için yaptın. Bu depremde nasıl hayatta kalacağını sana öğreteceğim. Benimle gel."
 
The Last Sky; Jake ve onun travma sonrası stres bozukluğu ile savaşını konu alan, 3D bulmacalar ile 2D platformu bir araya getiren hikaye odaklı bir oyun. Gizemli bir şaman, Jake'e bu hikayesinde yardımcı olmaya çalışır.
 
Oyunun şu anda fiyatı %20 indirim ile 20,00 TL. Buraya tıklayarak oyunun Steam sayfasına ulaşabilirsiniz. Çıkış fragmanını da aşağıda bulabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last Sky Platformlar: PC Geliştirici: Little Guy Games Dağıtıcısı: Little Guy Games Tür: 2D hikaye anlatımı odaklı oyun Çıkış Tarihi: 28 Şubat 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler