Hitman 3 Geliştirme Masraflarını Bir Haftadan Kısa Bir Sürede Karşıladı

27.01.2021 19:14 Gazali Çetinkaya

 
Hitman 3 şimdiden kâra geçen bir proje oldu.

GamesIndustry.biz'e konuşan IO Interactive CEO'su Hakan Abrak, Hitman 3'ün geliştirme masraflarını bir haftadan kısa bir sürede karşıladıklarını duyurdu.
 
"Toplam proje masraflarını bir haftadan kısa bir sürede karşıladık. Bu bizi gerçekten iyi bir konuma koyuyor ve gelecekteki projeler için iddialı planlarımızı emin adımlarla ilerletmemize olanak sağlayacak."
 
İlk oyunun yayıncılığını Square Enix, ikinci oyunun yayıncılığını Warner Bros. Interactive Entertainment ve üçüncü oyunun yayıncılığını IO Interactive kendi üstlendi ve bu yüzden Hitman 3 onlar için daha da kârlı oldu.
 
Hakan Abrak geliştirme ekibinin tüm proje boyunca yayıncılık ve pazarlama ile yakından çalıştıklarını ve bunun da oyun için büyük bir fayda sağladığını belirtti.
 
IO Interactive şu anda Project 007 kod adı ile geliştirilen yeni James Bond oyunu üzerinde çalışıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman III Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: IO Interactive Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 2 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 2 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 3 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 4 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler