Hitman 3'ün Mart Yol Haritası Paylaşıldı

04.03.2021 20:39 Gazali Çetinkaya

 
IO Interactive, Mart ayında Hitman 3'e gelecek yeni içerikleri açıkladı.

Yeni Escalation Contract görevi The Lesley Celebration ile birlikte bugün başlıyor. Berlin gece kulübünde geçen görevde oyuncuları yeni hedefler ve zorluklar bekliyor.

11 ve 25 Mart tarihlerinde oyun basını Easy Allies ve Eurogamer tarafından hazırlanan yeni Featured Contract görevleri oyuna eklenecek. Easy Allies'ınki Chongqing, Çin ve Eurogamer'ınki Mendoza, Arjantin haritasında geçecek.

Yeni Elusive Target görevi 19 Mart'ta başlayacak. Isle of Sgail'da yüksek sosyete partisinde bir hedefi öldürmeniz istenecek. Hedefi öldürmek için 29 Mart'a kadar zamanınız olacak ve unutmayın hedefi indirmek için yalnızca bir şansınız var.
 
Son olarak 30 Mart'ta Berlin Egg Hunt sezonluk etkinliği düzenlenecek. 12 Nisan'a kadar sürecek etkinlikte oyuncular haritanın çeşitli bölgelerine yerleştirilmiş yumurtaları toplayacak ve tamamlayan oyunculara Raver kostümü hediye edilecek. 30 Mart'ta oyunun deluxe sürümünü satın almış kullanıcılara iki adet Deluxe Escalation Contract görevi ve yeni kıyafet, silah ve ekipman sunulacak. Hata düzeltmeleri ve iyileştirmeler içerecek yeni güncelleme de 30 Mart'ta yayınlanacak.
 
Hitman 3'ün Mart ayı yol haritası tanıtım videosunu YouTube'dan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman III Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: IO Interactive Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 11 Dk önce Nintendo, Gamescom 2024 Etkinliğine Katılmayacak 1 Saat önce Final Fantasy 7 Rebirth'ün Düşük Satışlara Sahip Olduğu Bildiriliyor 1 Saat önce Frostpunk 2'nin Beta Sürümü Oyunculara Sunuldu 2 Saat önce Keanu Reeves Sonic 3 Filminde Shadow'u Seslendirecek 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler