Hitman Dizisi Üzerinde Çalışılıyor

13.11.2017 23:20 Gazali Çetinkaya

 
   Hulu, John Wick'in yazarı Derek Kolstad ile birlikte Hitman dizisi üzerinde çalışıyor.

   Deadline'ın haberine göre Hulu IO Interactive'in video oyunu serisini temel alacak dizi için Fox 21 ve Derek Kolstad ile bir takım oluşturdu. 
 
   2014'te vizyona giren ve 2019'da vizyona girecek John Wick filminin senaryolarını yazan Derek Kolstad dizinin pilot senaryosunu yazacak. Ek olarak Derek Kolstad, Adrian Askarieh ve Chuck Gordon ile birlikte yönetici prodüktör olarak da görev alacak. Proje Fox 21'den Bert Salke, Jane Francis, Gloria Fan, Kira İnnes ve Hulu'dan Jordan Helman tarafından denetlenecek.

   Hulu ve Fox 21 Hitman'in amiral gemisi bir dizi haline gelmesini umduğunu belirtti. 
 
   Ek olarak, Deadline haberinde iki Hitman oyunun daha geliştirildiğini, Hitman serisinin toplamda 25 milyon, son çıkan Hitman'in ise 7 milyon adet sattığını belirtti.
 
   IO Interactive CEO'su Hakan Abrak geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada bir sonraki Hitman oyunu için büyük ilerleme kaydettiklerini ancak 2018'de belli bir tarihe kadar oyunun detaylarına girmeyeceklerini söylemişti.
 
   Hakan Abrak,

  "Bir sonraki Hitman oyunumuz hakkında büyük ilerleme kaydettiğimizi, heyecan verici yeni özelliklerimiz olduğunu ve seride bazı ilklerin olacağını sizlere bildirmek istiyorum, size her şeyi anlatmak için de sabırsızlanıyoruz."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman (2016) Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Mart 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 23 Dk önce MultiVersus'a Joker Karakteri Geliyor 26 Dk önce KRAFTON 2024'ün İlk Çeyreğinde 15.7 Milyar TL Rekor Satışa Ulaştı! 50 Dk önce Resmi Bisiklet Spor Deneyimi Tour de France 2024 Yakında Bizlerle 1 Saat önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler