Hitman: Sniper iOS ve Android Kullanıcılarına Sunuldu

06.06.2015 15:35 Ömür Gencer

  
       Hitman Go ile büyük başarı elde eden Square Enix, yeni bir Hitman oyununu mobil platformlarla buluşturdu: Hitman: Sniper. 
 
       Yapımda her bölümde farklı hedefleri keskin nişancı tüfekleri ile indirmeye çalışacağız. Bazı bölümlerde hedeflerimizin üzerinde durduğu camları kırarak veya hedeflerin üzerinde duran nesneleri vurarak bölümleri geçebileceğiz.
 
     Belirtilene göre oyunda toplamda 150 bölüm ve 13 farklı keskin nişancı tüfeği bulunacak. Yapımı Google Play üzerinden 16.17 TL, iTunes üzerinden ise 10.49 TL karşılığında satın alabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman: Sniper Platformlar: Mobil Geliştirici: Square Enix Montreal Dağıtıcısı: Brighter Minds Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 2 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 2 Saat önce EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler