Hitman'den Yeni Bir Oynanış Videosu + Çıkış Tarihi

16.06.2015 21:01 Ömür Gencer

 
       Dün Sony'nin E3 sunumunda duyurulan yeni Hitman oyununa ait ilk oynanış videosu Square Enix'in sunumundan geldi. Yayınlanan videoda Agent 47'ın bir hedefini nasıl indirdiğini görüyoruz.
 
       Diğer Hitman oyunlarında olduğu gibi bu yeni Hitman oyununda da hedefimizi indirmenin bir sürü yolu var ancak bu oyunda yeni olarak hedefimiz bir kez kaçtığında bir kez daha dönüş yok. Yani hedefimizi indirmek için sadece bir şansımız var. İstersek zehirleyebilir, istersek silahla vurabilir istersek de çatıyı üzerine yıkabiliriz.
 
       Hitman, PS4, Xbox One ve PC'ye dijital olarak 8 Aralık'ta çıkışını yapacak. Oyunun ilk oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman (2016) Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Mart 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 40 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 8 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 8 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler