Hitman'in 2. Bölümünden Yeni Görseller Yayınlandı

18.04.2016 18:36 Tunahan Safdır

     Bilindiği üzere yeni Hitman tam bir oyun olarak değil bölüm bölüm çıkış yapacak. Geçtiğimiz ay ilk bölümüyle çıkışını gerçekleştiren oyunun 2. bölümü için yeni ekran görüntüleri yayınlandı.
 
     Bu ay çıkış yapacak olan 2. bölüm ile birlikte, Paris'ten Sapienza'ya geçiş yapacağız ve bölgenin güneşinden sahiline kadar renkli ve canlı atmosferinde yeni avımızın peşine düşeceğiz. Bir sonraki maceramız ise Fas'ta geçecek ve Mayıs ayı içerisinde çıkış yapacak.
 
     Eğer Hitman'i tam sürüm fiyatından satın alırsanız çıkan her yeni bölümü oynamak için tek yapmanız gereken indirmek. Ayrıca bölümleri tek tek satın alabiliyorsunuz. 2017 itibariyle oyunun çıkmış bölümleriyle birlikte tam sürüm kutulu satışının yapılması da bekleniyor.
 
     2. bölüm olan Sapienza'ya ait görselleri aşağıdan görüntüleyebilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman (2016) Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Mart 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler