Hitman'in Xbox One X Güncellemesi Oldukça Etkileyici

23.11.2017 18:42 Tunahan Safdır


     Xbox One X'in çıkışıyla birlikte pek çok yakın dönem oyununa güncelleme gelmeye devam ediyor. Bu güncellemeden nasibini alan son oyun da Hitman ve görünüşe göre oyunun Xbox One X performansı oldukça iyi.

     Güncellemeyle birlikte oyuna 2 adet görsellik seçeneği ekleniyor. Bu modlar sırasıyla High Quality Mode ve High Frame-rate Mode. Oyunu yüksek kalite ayarlarına aldığınızda doğal 4K çözünürlük ve bulunduğunuz bölüme göre değişen FPS değerleriyle karşılaşıyorsunuz. Kimi yerlerde 45-50 FPS'yi gören oyun yer yer 30 FPS'in altına düşebiliyor. Yüksek kare saniye modunda ise oyun 1440p çözünürlükte çalışıyor ve çoğu bölümde ortalama 50-60 FPS değerlerinde geziniyor.

     DigitalFoundry tarafından yayınlanan grafik modları ve PS4 Pro ile karşılaştırmalı Hitman analiz videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman (2016) Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Mart 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler