Hâla Fable II'nin PC Sürümünü Bekleyenlere Cevap

Fable II, oldukça başarılı bir yapım olarak karşımıza çıkmıştı.
16.05.2011 20:23 Levent Polater

 
    Hâla Fable II'nin PC sürümünü mü bekliyorsunuz? Üzgünüm ama daha çok beklersiniz. Lionhead, acı itirafı bugün gerçekleştirdi. Yeni projeler ile uğraşıldığından Fable II'nin PC sürümüne hiç bir zaman sıra gelmeyeceği belirtildi.
 
    Bu açıklamalar tam da Fable III, PC için çıkarken geldi. Lionhead'in PC sürümünü yaratmak için vakti olduğu belirtilirken aynı şeyin Fable II için mümkün olmadığı söylendi.
 
    Fable II için Lionhead kodçularının başka projelerle uğraşması oyunun PC'ye aktarılmasını imkansız hâle getirmiş. 2008'in Ocak ayında sadece Xbox 360'a çıkan Fable II, bir türlü PC'ye gelemedi. İşin ilginç tarafı ise ilk ve üçüncü yapımın bunun aksine PC'ye de çıkması oluyor. Gerçekten üzücü bir durum.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fable 2 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Lionhead Studios Dağıtıcısı: Microsoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
BioShock Remastered İçin 5 GB HD Doku Paketi Yayınlandı 2 Dk önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 1 Saat önce Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler