HoMM: Augustus' Blessing Fırsatı!

Paketi alabileceğiniz NPC'lerden biri.
05.08.2011 12:54 Beril Sergün


     Heroes of Might and Magic bu hafta 5 ve 7 Ağustos tarihleri arasında "Augustus' Blessing"adını verdiği minik bir etkinlik yapıyor.
 
     Etkinlikte ise karakterinize her gün bir paket veriliyor, bu paketleri Jacques, Harmondale(279,408), Benolio, Harmondale(279,401) NPC'lerinden edinebilirsiniz. Paketi almak içinse en az Level 50 olmanız gerekiyor. Peki paketin içinden neler çıkabiliyor?
 
      *Augustus - Sword
      *Augustus - Helmet
      *Augustus - Armor
      *Augustus - Shield
      *Augustus - Ring
      *Augustus - Boots
 
     Bu eşyalar Augustus'un kullandığı set ancak bu kopyalar size sadece içinden çıkan bir sürpriz eşya ile hizmet edebiliyorlar, içindeki sürprizleri de görmek için sağ tıklamanız yetiyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Heroes of Might and Magic Online Platformlar: PC Geliştirici: TQ Digital Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 30 Mayıs 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler