Hohokum Artık PC için Mevcut

29.07.2022 13:02 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı Annapurna Interactive ve geliştiriciler Honeyslug ve Richard Hogg, Hohokum'u Steam üzerinden PC için duyurdu. Oyun, ilk olarak 12 Ağustos 2014'te PlayStation 4, PlayStation 3 ve PS Vita için piyasaya sürüldü. Ek olarak yeni bir tanıtım videosu yayınlandı.
 
Sıra dışı dünyaları keşfedin.
Keşfedilmeyi bekleyen renkli dünyalara seyahat ettikçe uçurtma gibi uçan meraklı birine dönüşün.
 
Bir sürü farklı karakterle, tuhaf oyuncakla ve acayip çevreyle etkileşime geçerek çok tuhaf gizemleri ortaya çıkarın... Ya da kendi hızınızda devam edin ve gün yüzüne çıkan sürprizler karşısında şaşırın ve hayretlere düşün.
 
Tamamlamanız gereken bir sürü hedef ve aktivitenin yanı sıra Hohokum'un devasa bir oyun alanı olduğunu unutmayın. Burası sürekli merak edeceğiniz ve içinde kaybolacağınız bir yer.
 
Tanıtım videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hohokum Platformlar: PS3 VITA PS4 Geliştirici: Honeyslug Dağıtıcısı: SCEE Tür: Platform Çıkış Tarihi: 12 Ağustos 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler